ЗА БУТИЛКАТА

ЗА БУТИЛКАТА И КРИСТАЛИТЕ

Представяме Ви бутилка BALANCE, изработена от боросиликатно стъкло, завършена с детайли от неръждаема стомана. В цената са включени и кристали лилав аметист, или розов кварц, разположени в специално създадено за тях място, на дъното на бутилката, както и мек калъф с дръжка, за удобно пренасяне. Подарете си хидратация където и да се намирате – във фитнес залата, в колата, по време на пътуване. Време е да заменим пластмасата със стъкло и да водим по-екологично съобразен живот. Бутилката е изключително удобна с практичният си размер с вместимост от 450 мл. Заредете кристалите си с положителна енергия и я усещайте през целият ден. От хилядотелия се счита, че лилавият аметист Ви дава цялостно изцеление, противодейства на негативните енергии,  помага за по-добро взимане на решения, докато розовият кварц Ви дарява със спокойствие, хармония, състрадание, мир, добротa, носи романтика и любов в живота Ви.

Аметистът е духовен, мощен, защитаващ камък.

Успокояващ за ума, аметистът премахва мигрената. Подобрява паметта и засилва мотивацията. Помага да разсеете гнева, страха и безпокойството. Може да бъде от помощ при натрапчиво или пристрастяващо поведение.

Аметистът отключва интуицията, повишава духовната осъзнатост и предпазва от физически атаки. Отличен камък за медитация!

Носете аметист като бижу – около врата или върху сърдечната чакра – има много ползи! Сложете аметист в дома си за вътрешно спокойствие.

Срещу безсъние или кошмари – сложете аметист под възглавницата си. Това е камъкът на сънищата и съня.

Аметистът се използва за да ни освободи от нежелано присъствие на лоши енергии. Помага ни да постигнем вътрешен баланс.

Розовият кварц Ви дарява със спокойствие, хармония, състрадание, мир, добротa, носи романтика и любов в живота Ви. Счита се, че подобрява комуникацията и Ви кара да се чувствате по-уверени и отворени към живота и заобикалящата Ви среда.

Розовият кварц е полускъпоценен камък, получил името си благодарение на различните нюанси на розовият цвят, в който се открива в природата.

От хилядолетия се счита, че розовият кварц носи любов, хармония, спокойствие. Предизвиква състрадание, мир, добротa, носи романтика и любов в живота Ви. Смята се, че подобрява комуникацията и Ви кара да се чувствате по-уверени и отворени към живота и заобикалящата Ви среда.

Розовият кварц може да бъде почистван под течаща вода, тъй като водата има свойството да отмива всичко лошо, тя също така има и памет (затова е много добре, че розовият кварц в бутилката, е близо до водата, така той излъчва позитивните вибрации, с които е зареден, към водата).

Любовта е мощна емоция, която носи силен заряд, и е много важно да я имаме за да живеем пълноценно. Когато отваряме сърцето си за любов, с помощта на розов кварц, изпитваме повече самочувствие, топлота, радост, щастие, романтика, приятелство, и създаваме възможности да развием прекрасни взаимоотношения в живота си.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ БУТИЛКА BALANCE

Можете да използвате бутилката както със студени, така и с топли течности (не с горещи!). Не поставяйте бутилката във фризера, тъй като това може да причини вреди на кристалите, както и на стъклото. Просто напълнете бутилката с вода, или друга течност, която предпочитате, настройте ума си на вълна за приятни преживявания, и се насладете на хидратация през целия ден! Положителните мисли създават положителни енергийни вибрации в тялото.

Кристалите се използват за лекуване и медитация от хиляди години.

Аметистът и розовият кварц си партнират превъзходно! Розовият кварц носи утеха за сърцето, докато аметистът успокоява ума.

КРИСТАЛЕН ЕЛЕКСИР

Кристален елексир се създава, когато кристалите се поставят във водата, за да съживят енергията й. Предварително можете да заредите кристалите си, държайки ги в ръце, предавайки им цялата си позитивна енергия и мисли. Кристалите са напълно безопасни за водата (измийте ги добре преди зареждане). След зареждане (може да ги поставите на директна лунна светлина по време на пълнолуние – самостоятелно или директно във водата) отстранете кристалите от водата и ги поставете в специално отреденото за тях място, на дъното на бутилката. Не препоръчваме да пиете от водата, докато кристалите са в нея, за да не се задавите.

НАЧИНИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА КРИСТАЛИТЕ

  • При Пълнолуние: оставете кристала на пряка лунна светлина (на терасата, на двора), за една нощ.    
  • Можете да го зареждате и като просто го държите в ръце, мислейки си и изричайки позитивни мисли.
  • Кристалите се зареждат и от слънчевата светлина, най-добре за 24 ч ( през нощта, обаче, ги прибирайте), и на сутринта пак ги изложете на слънчева светлина.
  • Бихте могли да сложите кристалите в бутилка, или стъклен буркан, и да ги заровите в пръстта (не е нужно съда да е изцяло вкопан, може колкото кристалите да са под земята), за 7 ч.

Бутилката е перфектен подарък за близките Ви, както и за подчинените Ви – перфектният корпоративен подарък!

Колкото и да вярваме в способностите на кристалите, в тяхната магия, и в способността на продукта ни, не се ангажираме да Ви снабдим законно с медицински съвети относно дадено заболяване.

Ние сме повече от щастливи да Ви препоръчаме бутилка BALANCE като перфектен завършек и помощник в ежедневната Ви хидратация, и като допълнение към други медицински процедури.

Съветваме Ви да направите Ваше собствено проучване относно кой кристал би Ви подхождал най-добре.

БУТИЛКА BALANCE С РОЗОВ КВАРЦ

80лв.

Общо
80лв.
Доставката е безплатна за клиента при доставянето ѝ в офис на Спиди