Доставка

ДОСТАВКА

  • Доставките се извършват само на територията на България, от куриерска фирма Спиди. Доставката е безплатна за клиента при доставянето ѝ до автомат или офис на Спиди.
  • Стандартния срок на доставка е от 2 до 4 работни дни (изключение правят населени места, които се обслужват по график на Спиди).
  • Поръчки, постъпили в събота, неделя, както и национални почивни дни се обработват съответно – понеделник или първи работен ден след празника.
  • Поръчки се обработват до 16ч. в работни дни. Поръчките, постъпили след 16ч, се обработват на следващия работен ден.
  • При невъзможност пратката да бъде обработена, ще бъдете уведомени на посочения телефон или и-мейл адрес от наш служител.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже от стоката, която е закупил, като може да избере да върне продукта от личен адрес или офис на куриерска фирма Спиди. Клиентът не трябва да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за обратна доставка. Срокът започва да тече от датата на:

  •  получаване на продукта

Стойността на върнатите продукти ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни по банкова сметка, която клиена посочи.

Адресът за връщане или замяна: офис на Спиди София  бул. Черни връх 67; и-мейл: admin@butilkaskristali.com.

Можете да върнете поръчан артикул само когато НЕ са налице повреди, причинени от неправилна употреба – стоката не е счупена, с липсващи кристали, надрано стъкло или капачка, дъно, повредено лого, липсващи дръжки на бутилката, или мекият калъф.  Калъфът и опаковката също трябва да бъдат в запазената си цялост и артикулът да бъде върнат в тях.

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото за невъзстановяване на сумата, и се налага да изпратим обратно към Вас върнатия артикул.

Имате право да направите рекламация в случай на:

  • производствени дефекти на стоката (открити при получаване на продукт(и) или до 14-дневен срок при спазени горепосочените условия за връщане)

В този случай, разходите по доставката ще бъдат поети от Търговеца. За направата на рекламация Клиентът се задължава предварително да уведоми в писмен вид Търговеца на admin@butilkaskristali.com като приложи снимков материал, където е посочен ясно дефектът, като се посочва и номера на поръчката.

Формуляр за връщане на закупени от нас артикули, можете да свалите от тук.

Молим Ви, в пакета или кутията, задължителено сложете заявлението и копието от документа за плащане, без тях не можем да приемем вашето заявление за връщане на стока.